thefoodworld.com
Back To Home
     Register your company      Advertisement      Links      Contact us
 
 AGUSTIN ROIG SA
Vilanova, s/n, Apartado correos 31 43500 Tortosa, Tarragona, Spain
PRODUCTS & SERVICES
- Eggs -
DESCRIPTION

Agustín Roig S.A. és una empresa de les Terres de l'Ebre dedicada a la producció i la comercialització d'ous. Des de 1970 treballem amb il·lusió cada dia per fer arribar a la seva taula el nostre producte més fresc, produint-lo sempre amb aquest alt nivell de qualitat i salut que, farà sens dubte que puguem seguir disfrutant de la seva confiança.
Per garantir la qualitat d'un ou, cal controlar tot el seu procés productiu. Per això, Ous Roig és una empresa de PRODUCCIÓ PRÒPIA, on les gallines creixen en les nostres granges, on se'ls controla l'alimentació, se les selecciona, es té la màxima cura del seu hàbitat i se les sotmet a un estricte programa sanitari.
Us convidem a fer un breu recorregut per la nostra empresa per tal de conèixer millor el procés que ha seguit l'ou que esteu a punt d'assaborir, abans d'arribar a la vostra taula.

------------------------------------------------------

Agustín Roig S.A. es una empresa de las Tierras del Ebro dedicada a la producción y la comercialización de huevos. Desde 1970 trabajamos cada día con ilusión para hacer llegar a su mesa nuestro producto más fresco, produciéndolo siempre con este alto nivel de calidad y salud que, sin duda hará que podamos seguir disfrutando de su confianza.
Para garantizar la calidad de un huevo, se necesita controlar todo su proceso productivo. Por esto, Huevos Roig es una empresa de PRODUCCIÓN PROPIA, donde las gallinas crecen en nuestras granjas, donde se les controla la alimentación, se las selecciona, se tiene el máximo cuidado de su hábitat y se las somete a un estricto programa sanitario.
Os invitamos a hacer un breve recorrido por nuestra empresa con el objetivo de conocer mejlor el proceso que ha seguido el huevo que estáis a punto de saborear, antes de llegar a vuestra mesa.

Tel: +34 902 507187 - Fax: +34 902 507189
 © Copyrights 2005-2015 The Food World. Alle Rechte vorbehalten - Impressum - AGB