thefoodworld.com
Back To Home
     Register your company      Advertisement      Links      Contact us
 
 ARGENTRADE INTERNATIONAL BV
Veerhaven 4 3016 CJ Rotterdam Netherlands
PRODUCTS & SERVICES
- Frozen Vegetables - Frozen Fish - Frozen Meat - Frozen Pork Meat - Frozen Poultry Meat -
DESCRIPTION

 

Welkom
Welkom op de website van Argentrade International B.V.

Argentrade International is een handelsonderneming gespecialiseerd in bevroren levensmiddelen zoals; varkensvlees, rundvlees, gevogelte, vis, groenten en frites.

Sinds 1993 heeft Argentrade International zich ontwikkeld tot dé handelspartner in bevroren levensmiddelen en is wereldwijd actief op alle 6 continenten.

Het hoofdkantoor van Argentrade is gehuisvest in Rotterdam; het centrum van de Europese handel en kijkt uit op de Maas.

Kwaliteit
Argentrade committeert zich aan het leveren van bevroren voedsel van uitstekende kwaliteit. Door middel van gestandaardiseerde procedures en audits zijn wij in staat de kwaliteit continue te monitoren.

Service
Argentrade is een full service organisatie en verzorgt het volledige traject  van transport & documentatie tot kwaliteitsborging en ondersteuning.

Missie
Wij streven naar langdurige succesvolle relaties met onze leveranciers, afnemers & de lokale gemeenschappen.

Waarden
Onze Kernwaarden zijn het resultaat van vele gesprekken wereldwijd met onze medewerkers, importeurs, groothandelaren, afnemers en leveranciers.
  • Betrouwbaarheid               "Afspraak is afspraak" 
  • Respect                              "voor omgeving, mens & dier "
  • Ondernemend                    "Proactief en zakelijk handelen"
  • Toekomst                            "langdurige succesvolle relaties"
Merken
Argentrade heeft haar eigen premiummerken; Coldstars® en BlueFoods® welke constant  uitstekende kwaliteit & hoogwaardige natuurlijke producten leveren.

Markten
Onzein- en verkoopgebiedenbevinden zich met name in Azië, Afrika, Noord- en Zuid-Amerika, Europa en het Caribische gebied. Dagelijks contact met importeurs en groothandelaren ter plaatse geeft ons een actueel beeld van de markten en trends.

Reputatie
De afgelopen vijftien jaar heeft Argentrade International een reputatie opgebouwd als betrouwbare handelspartner voor leveranciers en afnemers in de levensmiddelenbranche. De voornaamste productgroepen die Argentrade verhandelt, zijn bevroren varkensvlees, rundvlees, gevogelte, vis, groenten en frites.

Handel
Argentrade International volgt dagelijks wereldwijd in- en verkoopmarkten om tijdig en adequaat op de behoeften van afnemers en aanbieders in te kunnen spelen. Als klant heeft u via Argentrade International toegang tot een selecte groep leveranciers in Europa, Noord- & Zuid-Amerika en Azië waarmee wij in de loop der jaren een hechte relatie hebben opgebouwd. Als producent bieden wij u extra verkoopcapaciteit voor markten buiten de Europese Unie, waarbij onze kennis van de lokale markt, cultuur, handelsgebruiken en documentatie u voordeel oplevert.
 
Historie
In 1974 is Argentrade B.V. opgericht door een Nederlandse importeur en een Argentijnse partner. Deze firma hield zich bezig met het importeren van Argentijns rundvlees naar West-Europa, succesvol gebruikmakend van toen nog onbegrensde GATT-licenties.

In 1993 is Argentrade B.V. omgevormd tot een exportgeörienteerde handelsonderneming en omgedoopt tot Argentrade International B.V. Het nieuwe management had hiervoor jarenlange ervaring opgedaan in de handel van bevroren levensmiddelen. Dit was wisselend in de rol van importeur bij een gerenommeerde firma in West-Afrika tot exporteur bij een Nederlandse, beursgenoteerde handelsonderneming.

Aanvankelijk slechts twee man sterk, is Argentrade International inmiddels uitgegroeid tot een bloeiend handelshuis van middelgrote omvang. Vanwege de gestage groei is Argentrade International in 2001 verhuisd naar een een ruimer pand in het centrum van Rotterdam. Vanuit ons moderne kantoor aan de Maas wordt hard gewerkt aan de verdere groei van ons bedrijf.
 
Filosofie
In een competitieve omgeving met veel aanbieders en vragers van dezelfde commodities is steeds vaker de kwaliteit van de handelsrelatie bepalend voor succes en resultaat.

Argentrade International handelt vanuit deze filosofie en streeft ernaar langdurige "partnerships" op te bouwen, gebaseerd op vertrouwen, competentie, respect en vriendschap.
Tel: +31(0)10-2621330 Fax: +31(0)10-2621936
 © Copyrights 2005-2015 The Food World. Alle Rechte vorbehalten - Impressum - AGB